Lag deg litt isgodt,
Isgodt med mandelbiskvier:
pr porsjon
4 store spiseskjeer is
4 jordbær i biter
+1 jordværtil pynt
2 ss mandelbiskvier (se oppskrift lengere ned)
1 ss mandelflak
1 ss jordbærsyltetøy
litt ringblomstblader
Legg alt lagvis.
Avslutt med en hel jordbær.
Mandelbiskvier lager du lett selv:
100 g malte mandler blandes med 1 eggehvite og 1,5 dl sukker.
Bland til du får en smidig deig.
Ha alt i en plastpose, klipp et lite hull i hjørnet og sprøyt små kaker
på en bakepapirkledd bakeplate.
Stek mandelbiskviene midt i forvarmet ovn ca 10 minutter,
i 200 grader forvarmet ovn.
i 200 grader forvarmet ovn.
Avkjøl kakene litt før de tas av bakepapiret.
En ting til – hvor varm skal ovnen være når du steker de mandelbiskviene?
oj, takk.. jeg glemte det. 200 g. 🙂
Det ser jo helt himmelsk godt ut – jeg digger at du bruker blomster i! Jeg har planer om å lage meg en liten kjøkkenhage, og den skal det være spiselige blomster i, – blant annet da 🙂
Denne nytelsen må prøves! Kos deg du også 🙂 God sommer videre!
Jeg elsker å bruke blomster og urter i maten.
Lykke til med kjøkkenhagen og god sommer videre til deg og! 🙂
Nam 🙂
🙂