Bernhards jordbærfromage


Bernhards jordbærfromage
serveres i glass med krem og jordbær på toppen!

 Bernhards jordbærfromage:
til minst 6 personer
1/2 liter jordbær + noen til pynt
2 dl tykk yoghurt
2 dl fløte + 1 dl fløte til pynt
2 egg
5 plater gelatin
1-2 dl sukker 
(er jorbærene søte trenges det ikke så mye sukker)
 Pisk eggedosis av egg og sukker.
Rens jordbærene og mos dem godt.
(Bernhard bruker bestemors potetstapper for å mose med.)
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5 minutter.
Hell av vannet og smalt gelatinen i microbølgeovnen (30 sekunder)
eller over vannbad.
Hell gelatinen i jordbærmosen og rør godt.
Pisk krem av fløten.
 Bland sammen krem, eggedosis, yoghurt og jordbærmos.
 Rør lett så alt blir blandet.
 Hell over fromasjen i porsjonsglass.
 Pisk krem av resten av fløten og sprøyt på.
 Legg en jordbær på toppen.
Sett fromasjene kaldt til de skal spises.
 Fromasjen kan også helles i en stor skål
og pyntes med jordbær og krem.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Bernhards jordbærfromage