Kokospavlova med krem og fløtecurd


Denne kaken er kjempegod og den rekker til ca 10 personer.

 Pavlova:
4 eggehviter
250 g sukker
1 ts sitronsaft
2 ts maisennamel
2 dl kokos
litt rosa matfarge (vist du vil)
+
5 dl fløte
Fløtecurd (oppskrift her)
1 sukkerblomst 
Pisk eggehviter og sitronsaft stive,
 ha i litt og litt sukker mens det piskes godt.
Ha  i maisennamelet og kokosen. 
Vend det forsiktig i med en slikkepott. 
 Legg kokosmarengsen på en bakepapirkledd stekeplate,
bre ut marengsen så det blit en sirkel som nesten fyller plata. 
 Stek kokospavlovaen i ca 50 minutter i 100 grader.
Slå av oven og la den stå til den er kald.
*
Pisk krem av fløten og bre den på den kalde kokospavlovaen.
Legg fløtecurden oppå kremen, og pynt med en sukkerblomst.
Server gjerne ferske bær til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.