Fiskegryte med pasta, på en, to, tre……
Fiskegryte:
2-3 porsjoner
200 g torskefilet( bein og skinnfri)
200 g laksefilet (bein og skinnfri)
1 gulrot
1 rød paprika
1 vårløk
1,5 dl fløte
1 ss smør
1/2 lime
salt og pepper
Tilbehør:
lodderogn
parmesan eller en annen god ost
basilikum
1/2 lime
+
fersk pasta til 2-3 porsjoner
Del opp fisk og grønsaker.
Varm ei stekepanne og smelt smøret.
stek gulrot, løk og paprika i 2-3 minutter.
Legg over fisken og vend den litt inn.
Slå over fløten.
Sett plata på minste styrke og sett på lokk.
Kok opp vann og kok pastaen.
Etter 4-5 minutter er fisken kokt,
og pastaen klar.
Smak til med lime salt og pepper, vend det forsiktig i gryta,
så ikke fiskestykkene går i stykker.
Tilbehør: Limebåter, lodderogn, basilikum og god ost.
Legg pasta og fiskegryte på varme tallerkener.
Pynt med lodderogn og skiver med ost og en limebåt.