Sjokolademuffins:
røra gir minst 24 små cupcakes
100 g smeltet smør
2 egg
2,5 dl sukker
2 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker
1 krm salt
4 ss kakao
2 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
*
Rosa søt topping:
120 g Philadelphia ost (kald)
200 g soft smør (romtemperert)
500 g melis
litt rosa matfarge
Forvarm oven på 225 grader.
Smelt smøret og avkjøl det.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Bland sammen kakao, bakepulver, mel og litt salt.
Sikt det i eggedosisen, rør det forsiktig inn.
Hell til sist i smøret,
rør så det blir en jevn røre.
Sett muffinsformer på en stekeplate eller muffinsbrett,
og fyll de 3/4 fulle.
Stek de i forvarmet ovn 225 grader,
de små i ca 8-10 minutter.
Prøv med en bakepinne.
Avkjøl kakene.
Bland sammen mykt margarin, kald ost, melis og farge.
Pisk først på lav hastighet til alt er blandet,
pisk så på full speed i ca 5 minutter,
til du får en myk og fluffy krem.
Ha kremen i en sprøytepose med tipp.
Sprøyt roser, begynn innerst.
Pynt kakene med små sukker pynt om du vil.
Søte og akkurat passe store cupcakes ! 🙂
Hvor får man kjøpt sprøytepose?? Ica? Kiwi? Nille?
Der de selger kakeutstyr, Kitchen, Traktøren, Panduro.
Engangsposer får du kjøpt på de fleste matbutikker.
Lekre muffins, og de ser kjempegode ut! 🙂
Hvor får man kjøpt rosa matfarge??
Der de selger kakeutstyr, Kitchen, Traktøren, Panduro