Mandelkaker til hverdags


Et par av disse mandelkakene kan du med god samvittighet spise til kaffen.

Mandelkaker til hverdags:
2 eggehviter
1 dl sukrin gold 
3-4 ss mandelflak
 Pisk eggehvitene stive sammen med sukrinen.
Vend forsiktig i mandelmelet.
 Legg kakene på en bakepapirkledd bakeplate.
Strø mandelflak over.
Stek kakene til de er gyldne i forvarmet ovn 
 200 grader i ca 10 minutter, pass på.
Vent til de er helt avkjølte før de tas av bakepapiret.
Oppbevar kakene i tett boks.
 Kakene smaker godt sammen med en kopp kaffe eller te.
De smaker også godt sammen med iskrem.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Mandelkaker til hverdags

    • Gry Innleggsforfatter

      Sukrin kan virke veldig kald, derfor den isende smaken. Du kan bytte ut halvparten med sukrinen men vanlig sukker eventuelt brunt, eller halvparten sukrin og 1-2 ss tagatesse eller andre søtningstoff.
      Tror man venner seg til sukrinsmaken, jeg har nok gjort det.