Disse tofargete marengshjertene passer like godt til Morsdagen, som til Valentines dagen.
Tofarget marengshjerter:
3 eggehviter
2,2 dl sukker
1 ts sitron eller limesaft
litt rosa matfarge
to engangs kakesprøyteposer i plast
1 kakesprøytepose med tipp
Pisk eggehvite , sukker og sitronsaft til luftig og tykk marengs.
Det tar minst 5 minutter.
Fyll halvparten i en av plastposene
Rør inn 1/6 ts med rosa matfarge i resten av marengsen.
Fyll den rosa marengsen i den andre plastposen.
Klipp av spissene.
Klapp posene litt flate og stikk de godt inn i
kakesprøyteposen med tipp, (med spissene ned).
Vri om som vanlig øverst på posene,
og sprøyt hjerter ut på to bakepapirkledd stekebrett.
Sett begge brettene inn i en forvarmet ovn på 90 grader.
Stek hjertene til de er tørre og slipper bakepapiret,
det tar ca 1,5 time.
Løsen de forsiktig og legg de på et brett til avkjøling.
Server gjerne hjertene sammen med ferske bær, frukt litt krem eller is.
Marengshjertene oppbevares i tett bok, og holder seg fint i lang tid.
Supersøte! Lekkert! 🙂
Nam! Dissd må jeg lage! 🙂
De så lekre og gode ut:)