Safrankake:
3 egg
250 g sukker
150 g mykt smør
200 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts safran (0.5 g)
+ 1 ss kokende vann
Pisk egg og sukker luftig.
Tilsett det myke smøret og pisk det inn.
Ha safranen i et eggeglass og hell t ss kokende vann over.
Rør godt og hell det i.
Bland bakepulveret med melet og rør et inn til sist.
Hell røra i ei smurt form ca 24 cm.
Stek kake i forvarmet ovn 175 g i ca 45 min.
Sjekk med ei bakepinne om den er ferdig.
Avkjøl kaka og legg den på et serveringsfat.
Ostekremglasur:
200 g Philadelphiaost eller annen ferskost.
150 g melis
bær til pynt her er det brukt ferske tranebær
melisdryss
*
Rør melisen inn i osten så det blir en glatt krem.
Bre kremen utover kaka.
Sett på bær, og dryss litt melis over.
***
Oppbevar kaken kaldt under lokk.
Tilbakelinking Kaker til jul | Grys kjøkkenskriverier
Appreciate this post. Will try it out.
Feel free to surf my website … http://pixocool.Com
Hi, Neat post. There is a problem with your website
in web explorer, may check this? IE nonetheless is the market leader and a large component of
other folks will miss your excellent writing due to this
problem.
Also visit my web blog make your own wine labels
Se ve irresistible muy rico..¡¡Feliz Año Nuevo lleno de paz y amor!!…abrazos y abrazos.
Godt nyttår til deg og Rosita! 🙂