Kandiserte kirsebærkaker:
40 kaker
200 g smør romtemperert
4 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ss vaniljesukker
1 dl sukker
1/2 ts bakepulver
40 halve kandiserte kirsebær
Sett stekeoven på 175 grader.
Bland sammen mel, sukker, bakepulver, vaniljesukker
og det myke smøret til alt er samlet til en deig.
Del deigen i 40 like store deler og trill kuler.
Legg de på to bakepapirkledde bakeplater.
Trykk de litt flate.
Del de kandiserte kirsebærene, og trykk de ned midt i hver kake.
Stek kakene midt i ovnen i ca 10 min.
De skal ikke bli brune…
Avkjøl kakene, legg de i en tett boks med bakepapir i mellom lagene.
Kakene er fine å fryse.
Søte kaker bak de nå, eller til jul! 🙂
Kan du sende via min epost – maryfergin@yahoo.com
Tusen takk
Maryfergin.
Din oppskrift synes yummy jeg ønsker å prøve denne oppskriften. Jeg har et spørsmål som jeg er i Stavanger jeg ikke vet hvor kan jeg kjøpe dette kandiserte kirsebær. Kan du hjelpe meg å finne denne kandiserte kirsebær.
På forhånd takk
Maryfergin.
Så fina dem blev.skulle verkligen passa på julbordet.tack för tipset.
Noe nostalgisk over disse. Oppskriften lagres. Takk.
🙂