Rispstopping til ripskaken


 Ripstopping og fyll til ripskaken er laget med rå ripssaft,
 som gir fin farge og smak.

 Ripstopping:
Rekker til ei lita kake eller til 6 cupcakes
100 g soft margarin
220 g melis
3 ss råripssaft
 Råripssaft lager du med å presse rårips gjennom ei sikt.
Denne saften kan fryses i små begre.
Så har du naturlig smak og farge til cupcaketopping hele vinteren.
 Rør sammen rårissaft, meils og smør
 i en mikmaster i ca 5 min,
 til det er blitt en luftig krem.
Du kan justere med litt mer saft vist den er for hard ,
eller litt mer melis vist du synes den er for bløt.
Pynting av ripskaken:
2 små kakebunner
1 porsjon ripstopping
rips til pynt
*
Kakebunner til denne kaken finner du oppskrift til her.
Kakene som skal pyntes må være kalde.
Fyll kremen i en kakesprøytepose med tipp M1.
 Legg en av kakene på et kakefat,
sprøyt ripskrem over.
Legg den andre kaken over.
 Sprøyt resten av ripskremen over.
 Legg på 2-3 rips ranker.
 ***
 ***
Kaken oppbevares kaldt til den skal spises.
Den kan også fryses, men helst uten ripsranker på toppen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

10 tanker om “Rispstopping til ripskaken