Ripstopping og fyll til ripskaken er laget med rå ripssaft,
Ripstopping:
Rekker til ei lita kake eller til 6 cupcakes
100 g soft margarin
220 g melis
3 ss råripssaft
Råripssaft lager du med å presse rårips gjennom ei sikt.
Denne saften kan fryses i små begre.
Så har du naturlig smak og farge til cupcaketopping hele vinteren.
Rør sammen rårissaft, meils og smør
i en mikmaster i ca 5 min,
til det er blitt en luftig krem.
Du kan justere med litt mer saft vist den er for hard ,
eller litt mer melis vist du synes den er for bløt.
Pynting av ripskaken:
2 små kakebunner
1 porsjon ripstopping
rips til pynt
*
Kakebunner til denne kaken finner du oppskrift til her.
Kakene som skal pyntes må være kalde.
Fyll kremen i en kakesprøytepose med tipp M1.
Legg en av kakene på et kakefat,
sprøyt ripskrem over.
Legg den andre kaken over.
Sprøyt resten av ripskremen over.
Legg på 2-3 rips ranker.
***
***
Kaken oppbevares kaldt til den skal spises.
Den kan også fryses, men helst uten ripsranker på toppen.
Tilbakelinking Alfabetisk kakeregister | Grys kjøkkenskriverier
Great blog you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!
Feel free to visit my website ; christmas labels
Hello to every one, it's really a good for me to visit this web page, it includes priceless Information.
My homepage ; http://pixocool.com
So beautiful! Just amazing pictures and I'm sure it tastes amazing, too!
Takk! Koselig at du finner inspirasjon.Lykke til med kakebaking! Klem tilbake 🙂
Nyyydelig kake:))) Dette må jeg prøve til en god venninnes 50års dag!! Tuuusen takk for all inspirasjonen du deler!!! klem
Cake looks wonderful,I greet the Polish:)
Thank you! 🙂
Nydelig!:)Hilsen Britt:)
Takk for tipset om de små formene, har linket til deg på forrige innlegg. 🙂