Nå er lammekjøttet på det beste.
Lag deilig lammecarré med gratinert knutekål og nypotet.
Lammecarré:
til to personer
500 g lammecarré
2 ss grov sennep
2 ss smør
1 ts salt
grovmalt pepper
*
Saus:
stekesky
1/2 dl øl
1 ss soyasaus
2 ss sennep
Sett stekeovnen på 180 grader.
Gni inn lammecarrén med salt og pepper.
Varm ei stekepanne og ha i smøret,
Brun lammecarréen lett på alle sidene.
Smør på sennepen,
og sett et steketermometer i den tykkeste delen.
Legg carréen i ei ildfast form og hell dsmøret over.
Sett Forma inn i stekeoven.
Ta ut forma når steketermometeret viser 60 grader.
Da et kjøttet rosa.
Ta ut kjøttet og la det hvile, mens du lager sausen.
Rør ut øl, sennep og soyasaus i den ildfaste formen.
Rør til alt er løsnet fra formen og blitt en glatt saus.
Smak til med mer salt og pepper om nødvendig.
Kok opp sausen på plata eller i oven.
Del opp lammecarréen.
Varm den litt opp igjen om nødvendig.
Server lammecarréen på varme tallerkener,
med nypoteter, gratinert knutekål, saus og gjerne tyttebær.
It's remarkable to pay a visit this website and reading the views of all mates regarding this post, while I am also eager of getting know-how.
My web site > door hangers
looks very tasty…:)smaczne:)
🙂