Agurk og jordbærsalat


 Agurk og jordbærsalat, godt tilbehør til fisk.

 Agurk og jordbærsalat:
til 2 personer
1/3 agurk
6-7 jordbær de bør være faste
2 dl vann
1/2 kork eddik
2 ts brunt sukker
 Skrell agurken og skjær den i tynne skiver.
Rens og del opp jordbærene i skiver.
Legg agurk og
 jordbærskiver lag vis i et glass.
ha 2 dl kaldt vann i et annet glass.
Ha sukker og eddik i, og rør til sukkeret er oppløst.
 Hell blandingen over.
 Sett det kaldt til det skal serveres.
Agurk og jordbærsalat passer godt til nystekt ørret.
Salaten bør lages samme dag som den skal spises.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.