Kirsebærtrifle


 Trifle er Engelsk dessert ,
som lages lagvis med bær/frukt, krem og kake.

 Kiresbærtrifle:
3 dl pisket kremfløte
5 små sjokolade cupcakes (som jeg hadde i fryseren)
eller tilsvarende annen formkake av sjokolade
3 dl syltede kirsebær
ca 10 ferske kirsebær til pynt
 Del kakene i skiver.
 Legg kakeskiver nederst i en serveringsskål.
Le så et lag med kirsebær og litt lake,
så et lag med pisket krem.
 Gjennta, og avslutt med et lag pisket krem.
 Pynt med de ferske kirsebærene.
Server gjerne god kaffe til
*
Tips: Bruk gjerne bare ferske kirsebær, del de i to og ta bort steinen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Kirsebærtrifle