Dessert med pasjonsfrukt:
(til 4 porsjoner)
4 pasjonsfrukter
4 spiseskjeer med mandelflak eller hakkede mandler
100 g kremost
3 dl kremfløte
1-2 spiseskjeer sukker eller annet søtstoff etter smak
Pisk fløten nesten stiv,
tilsett osten og pisk sammen til den er kremet.
Del pasjonsfruktene i to.
Ha frukten av 3 halve pasjonsfrukter,
og 3 av spiseskjeene med mandler
og sukker/søtstoff i ostekremen.
Rør forsiktig sammen.
Fordel ostekremen i fire små skåler eller glass.
Ha litt pasjonsfrukt fra en halv frukt,
og 1 ss mandelflak over til pynt.
Server en halv pasjonsfrukt sammen med hver dessert.
Nam <3 Jeg skal prøve denne. Har du laget noe med geitemelk? Kan kanskje brukes istedet for fløte?
Takk Jenny. 🙂
Så gott ser ut! 🙂