Røykalaks passer like godt til middag,
Røykalaks med godt tilbehør:
middag/kveldskos til 2, forrett til 6
300 g røykalaks
1/2 liten rød løk
1 boks med ferske spirer (kjøpte mine på ICA)
2 små sylteaurker
2 ss med lodderogn
2 ss med rømme
litt gressløk eller dill
1/2 lime
grovmalt pepper og olivenilje
Legg en ring med spirer på tallerkenen,
Hakk opp røykalaksen og legg den i midten.
Lag en fordypning og legg ei skje rømme i.
Hakk rødløk og sylteagurk,
legg det på.
Legg ei skje lodderogn oppå rømmen.
Pynt med litt gressløk/dill og en båt lime.
Kvern over med grovmalt pepper.
Hell litt olivenolje over.
Denne retten er kjempe enkel å få til.
Alt du trenger å gjøre er å hakke litt og legge opp.
Tips: Tåler du ikke løk kan du bytte den ut med rødbeter eller reddik.
mmmmmmmmmm det så superdeilig ut!
– må prøves, så takk for tipset
Jorunn
Det er veldig godt og ganske sunt.. : )
For en spennende blogg du har! Måtte bokmerke deg slik at jeg kunne finne tilbake 🙂
Takk, og velkommen tilbake! 🙂
Wooow…es una delicia muy saludable bello plato muy bien servido,abrazos y abrazos.
Gracias por sus lindos comentarios! 🙂