Jeg har ikke hatt fondant på alle,
så det er lett blanding.
Du trenger:
Småkaker (se oppskrift her)
Utstikkere
et kjevle
forndant i rosa, gul, hvit og grønn
eller de fargene du vil….
+ litt melis og vann til glasurlim
*
Kjevel ut litt av fondanten.
Stikk ut figurer lik de kakene du har laget tidligere.
Bland melis og litt vann til litt tykk glasur.
Ha glasuren i en liten plastpose,
knytt for og klipp et lite hull i hjørnet.
Sprøyt litt glasur på kaken,
ta forsiktig løs figuren av fondant og legg den over.
Trykk forsiktig sammen.
FERDIG!
Var det ikke lett?
Og ble den ikke fin?
Tli eggene blandet jeg litt fondant.
I den hvite fondantet strødde jeg på litt kakestrø,
som jeg kjevlet inn.
La Påskefigurkakene ligge og tørke let par timer på benken.
Legg de i tett boks, og gjem de til Påske.
Spiser du de opp før Påske, er det jo bare å lage en ny porsjon. : )
Too cute! And now I can read about them, too. I love how you did the marbled fondant and the sprinkles in the fondant, it looks soo good! I have the cutters and I never considered doing that with that fondant. Great idea. Did you make your own fondant or buy?
Sometimes I make my own, and sometimes I buy fondant.
Here is the link to my fondant:
http://gryskjokkenskriverier.blogspot.com/2010/09/fondant-pyntig-av-muffins-og-nyttig.html
Those are so wonderful!!!!! LOVE them!!! Gry, do you think that you could add Google translate to your blog, so English speakers could read it? I really want to know the recipes! Here is a link: http://translate.google.com/translate_tools
Thanks you! LOVE all you do!
Thank you! : )
I've had google translate before, but there was something wrong, so I had to delete it …
Now I have added the translator again. 🙂
Hei Gry 😉
De skjønneste kakene jeg noen gang har sett!
Så kjekt å se hva du gjør.
Ønsker deg en vidunderlig uke.
Klem Camilla.
Takk Camilla! Ha ei vidunderlig uke du og! : )