***
Crème Brûlée er lett å lage til mange.
La alle gjestene brenne sin egen Brûlée.
Crème Brûlée med melkesjokolade og Irish Cream:
ca 14 stk
5 dl melk
3 dl fløte
8 egg
200 g melkesjokolade
1 dl Irish Cream
+ 16 ts brunt sukker for brenning
Varm opp melk, fløte og sjokolade rør hele tiden,
og ta det av plata når det nesten har nådd kokepunktet.
Rør sammen eggene.
Hell 1 dl Irish Cream i,
og deretter
de sammenrørte eggene.
Sil blandingen,
og hell den i ei stor mugge.
Sett stekeovnen på 125 g
Finn frem serveringsskåler.
Bruk gjerne forskjellige.
Sett de i langpanna.
Hell Brûléeblandingen i skålene.
Fyll opp med vann i langpanna
Stekes i ca 45 min, til de kjennes faste ved berøring.
Avkjøles.
Lag de gjerne dagen før de skal serveres.
Lager du noen store og noen små,
kan gjestene velge …
Strø på sukker,
og brenn med en Brûléebrenner.
Server gjene en kopp Espresso og et glass Irich Cream til.
Fin servert i glass..
og søt i en liten kopp.
*
Tips: Sløyf Irish Cream, vist den skal serveres til barn.
Vil du ha en mektigere variant,
velg da kokesjokolade 70 % i stede for melkesjokoladen.
*
Tips: Sløyf Irish Cream, vist den skal serveres til barn.
Vil du ha en mektigere variant,
velg da kokesjokolade 70 % i stede for melkesjokoladen.
Bianca: Så hyggelig! Det gleder meg! : )
Nå har jeg sittet og surfet rundt på bloggen din i..?? Ja ALT for lenge egentlig 😛 Og jeg har vann i munnen, og er gira på å prøve det meste her!! Og som jeg gleder meg 😀
For en fantastisk og inspirerende blogg du har! Du er hermed farvoritt matbloggen min 😀
Gleder meg til å følge med her 😀
Keep up the good work 😀