Bacalao lager du gjerne dagen før,
Du bestemmer selv hvor sterk den skal være.
Liker du den sterk tilsetter du mer chili og hvitløk,
vil du ha den svakere, kan den godt serveres uten chili og hvitløk.
Bacalao til 4:
800 gram ferdig utvannet klippfisk
8 store poteter (kokefaste)
2-3 store løk
1 boks (400 gram)knuste hermetiske tomater
1 boks eller glass med hermetisk paprika
1/2-1 chilipepper
1-2 dl olivenolje
1 dl vann
1 liten boks tomatpuré
1 glass sorte oliven uten stein
1/2 teskje grovmalt pepper
1-2 fedd hvitløk
Skrell og del opp poteter og løk i skiver.
del opp fisken, hvitløk, chilien og den hermetiske paprikaen.
Varm opp ei gryte.
Ha i 1 dl olivenolje, Rør inn chili, pepper, hvitløk,
tomatpuré, vann, paprika og de hermetiske tomatene.
Legg løk, poteter, fisk og oliven lag vis ned i sausen.
Fortsett til alt er i gryta.
Ha litt olje og grovmalt pepper over.
Legg på lokk og kok opp,
la kjelen stå og trekke på svak varme til potetene er møre.
Ikke rør i gryta!
Du kan også sette gryta i stekeovnen,
180 grader i ca 2 timer.
Skal du varme opp bacalaoen dagen etter,
varmes den opp på svak varme,
eller i stekeovnen ca 1 time 160 grader.
Server gjerne godt flatbrød til.
My programmer is trying to persuade me to move to .
net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on a variety of websites for
about a year and am worried about switching to another platform.
I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I
can import all my wordpress posts into it? Any kind of help would be really appreciated!
Here is my page : http://smartsass.info/
God blogg! Jeg leste den med glede og mine gustatory sanser jobbet overtid. Jeg er veldig interessert i å vite hva du gjør for at matlagingen skal holde seg spennende. Og hvordan du holder deg motivert til å finne nye retter og oppskrifter?
Samuel