Lydias klippekrans


Se så flott, nå kan Lydia bake klippekrans!
Vi bruker samme oppskrift som til
kanelsnurer med gulrot.(oppskrift her)
*
Det blir 2 klippekranser,
 eller 1 klippekrans og 20 kanelsnurrer
 av oppskriften.
 Lydia kjevler deigen avlang,
smører et lag med smør på,
og strør på sukker og kanel.
 Ruller deigen til ei pølse,
og legger den på ei bakepapirkledd stekeplate.
Nå må den formes som en ring.
 Så skal Lydia begynne å klippe.
Hun klipper på skrå nesten igjennom deigen
.. med ca 2 cm mellomrom.
Til alt er klippet opp.
 Nå skal de oppklippede delene brettes fra hverandre.
 En innover, en utover, en innover, en utover….
til alle er flyttet på.
Se så fint det ble!
Heves i 30 min
Stekes i forvarmet ovn 200 g  i 15-20 min.
Pass på.
Klippekransen spises nystekt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Lydias klippekrans