Siden jeg bor i GULROTBYGDA
Valnesfjord, forplikter det,
Gulrotmuffins fra Valnesfjord:
24 stk
4 egg
2 dl rapsolje
2,5 dl sukker
3,5 dl hvetemel
1 dl kli
2 ts bakepulver
1 ss kanel
1 ts kardemomme
1/4 ts salt
2 store gulrøtter fra Valnesfjord! (ca 6 dl)
Rør sammen olje og egg.
Ha i hvetemel, bakepulver, kli, sukker, kardmomme, kanel
og salt
Skrell og rasp gulrøttene.
Ha gulrøttene i og rør godt til alt er blandet.
Fordel røren i 24 papirkledde muffinsformer.
Stekes i forvarmet ovn 200 g i ca 15 min.
Prøv med en kakepinne om de er ferdigstekt.
Avkjøl Gulrotmuffinsene på rist.
Lag topping av melis og smør (se her)
Her har jeg brukt de ferdigfryste toppingene.
De tar bare noen få minutter så er de tint.
Pynt gjerne med gulrøtter av fondant.(se her)
Kjempefine cupcakes Gry – likte godt de litt "skitne" gulrøttene – genialt!!
Nam, ser kjempe godt ut. Fin blogg du har. Har lagt den til som link på bloggen min, My Little Kitchen.
Sjekk den ut her: http://mylittlekitchen-thea.blogspot.com/
Søte fristelser, på flere måter
– med en personlig signatur.
Lekkert! 🙂