Denne lager du i en fart, til dessert eller
når du får overaskende besøk.
Sjokoladekake bakt i microen:
5 ss mel
5 ss sukker
3 ss kakao
1/2 ts bakepulver
1 egg
4 ss melk
4 ss olje
6 små former på ca 0,5 dl
eller 4 små kaffekopper(uten gulldekor)
Bland det tørre, ha i egget, melken og oljen.
Rør til deigen er blandet.
Fordel røren i formene
(mine er kjøpt på Europris)
For form 0,5 kjør 1 min på 1000 W i microen.
Litt mindre enn 1 min, vist du vil ha bløt kjerne.
For 1 dl form litt under 2 min.
Her er det bare å prøve seg frem, alle ovner er ulike.
Jeg kjørte to og to former i ovnen.
Tilbehør:
fløte
appelsin
jordbær
kakao
du kan bruke det du har…
bær, frukt, rømme,kesam…….
Pisk krem, strimmel litt appelsinskall,
og ta ut båter med appelsin.
Dander det pent på et fat.
Sikt litt kakao over.
Spis kaken mens den ennå er varm.
Enkelt og kjempegodt – kan anbefales!!
Tilbakelinking Microkoppkake med banan | Grys kjøkkenskriverier
nam! Hvor har du fått tak i den kakao boksen??:)
ss = spiseskje, ts = teskje.
Hej!
Vad betyder ss? Och ts är väl tesked?
Från en okunnig svensk.
Det ser väldigt gott ut!
Dette måtte jeg teste ut med en gang, og de ble jo KJEMPEGODE!! Den første ble svidd og veldig tørr, men de tre siste hadde jeg singelvis i mikroen i 30 sek, og de vokste bra og ble skikkelig saftige.
Jeg hadde litt vaniljesukker i røren også, ble ihvertfall nydelige! Takk!
Så smart:). Masse godt her på bloggen din, fine bilder og masse inspirasjon.
Ta gjerne en tur innom bloggen min.
Ha en fin kveld.
Terese.
Åhh dette ser virkelig nydelig ut og så raskt og lettvindt da:D
Genialt! Nesten litt for lett tilgjengelig sjokoladekake, m.a.o. 😉
Så lettvint og greit når man plutselig blir fysen på sjokoladekake. 🙂
Har ikke micro, men mulig jeg tar med meg oppskriften allikevel. Ser supergodt ut. 🙂