Ovnsbakt asparges er godt som forrett eller bare som kosemat.
Ovnsbakt asparges med Serranoskinke, brie og vårens første urter:
forrett til 6 stk.
12-18 asparges
6 skiver Serranoskinke(eller spekeskinke)
6 biter med brie
litt olivenolje
salt/pepper
Jeg fant disse urtene i hagen: gressløk, mynte,løpstikke og timian.
Her han man bruke det man har.
Knekk av den nederste delen av aspargesen,
kast den.
Bind sammen 2 eller 3 asparges med en skive skinke rundt.
Legg buntene i ei ildfast form.
Hell litt olivenolje over.
Stek aspargesen i ovne 200 g i 10 min.
Ta ut formen og legg brien mellom.
Stek vidre i ca 5 min.
Brien skal bli myk og begynne å smelte.
Ta ut formen.
Hakk urtene og strø de salt og pepper over.
Det smaker deilig og vår…
Tilbakelinking dating sites for gay women
Åhhh, så deilig!!! Du får mi stemme i Matbloggsentralen si aspargesutfordring!!!
Tusen takk! 🙂
Det så rett og slett nydelig ut. Den må jeg definitivt prøve. 🙂
Takk for enda en fristende rett fra deg. Jeg elsker asparges og nå er vi jo midt i sesongen… Ha en fin dag!
Nam!! Det så godt ut !! Ha en fin dag!! AnneK:-)