Limoncello del 2


 Nå har sitronskallet og spriten stått kjølig
 og mørkt i ca 60 dager,
da er det tid for å lage Limoncelloen ferdig.
 Limoncello:
1/2 l sprit og skall av 8 sitroner(se Limoncello del 1)
Som har stått kjørlig og mørkt i ca 60 dager.
250 g sukker
1/2 l vann
 Kok opp sukker og vann,
 rør til alt sukkeret er oppløst.
Avkjøl sukkerlaken helt.
 Sitronspriten er blitt helt gul. : )
 Hell sitronspriten i ei mugge,
 La den renne av og kast skallet.
 Hell på den avkjølte sukkerlaken.
 Bland den med ei skje,
og hell Limoncelloen på rene flasker.
 Jeg fikk en stor og en liten.

 Lag  lapper eller print ut mine….
Nå skal Limoncelloen stå og god gjøre seg i ca 1 uke,
Så skal den settes i fryseren, og oppbevares der.
Den blir akkurat ferdig til Påske! : )
Kos deg med et lite glass Limoncello
 etter Påskens gode middager.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Limoncello del 2