Panacotta er en enkel og god dessert.
Panacotta med skogsbær og vanilje:
(to porsjoner)
2 dl kremfløte
2 gelatinblader
1 ss sukker
1/2 ts vaniljepulver (heleskost)
(eller 1 ts ekte vaniljesukker/ 1/2 vaniljestang)
4 ss blandede skogsbær
1 ss sukker
Sett gelatinbladene i bløt i kaldt vann.
Varm opp fløten, den skal ikke koke.
Ha i 1 ts vanilje og 1 ss sukker.
Rør til sist inn den oppbløtte gelatinen.
Rør til alt er smeltet.
Ha 2 ss bær i to glass,(gjerne frossne)
strø over 1/2 ss sukker i hvert glass.
Hell over fløten.
Sett det kaldt i et par timer, eller natten over.
Kjempegod og frisk dessert.
Denne så hærlig ut, og kan jo fint lages lavkarbo med sukrin. 🙂
Che bella presentazione per la tua panna cotta ciao
Deilig dessert som ser enkel ut å lage. Takk for tipset og denne skal jeg jammen prøve.
Nam, denne så utrolig god ut, denne oppskriften skal jeg teste ut.
Takk for masse gode tips :o)))
mmm dette hørtes godt ut…må prøves:)
Ser fantastisk godt ut 🙂