Karbonader med dill servert med rotmos, eple og tyttebær.


 Karbonader med dill servert med rotmos, eple og tyttebær.
 Karbonarer med dill:
400 g karbonadedeig
en kvast dill
1 egg
1 ts salt
litt pepper.
smør til steking
 Rør karbonadedeigen med salt og pepper
 tilsett hakket dill og et egg.
Rør godt til alt er blandet.
 Smelt 1 ss smør i ei stekepanne på ganske sterk varme.
form 4-6 karbonader,
stek de gyldne.
 Rotmos til 4 personer:
400 g poteter
300 g kålrot
200g gulrot
1,5 dl fløte eller melk
ca 1 ts salt
ca l/2 ts pepper.
*
Rensk og del opp poteter,
kålrot og gulrot.
kokes møre i vann (ca 20 min)
Hell av vannet, og stapp til en fin masse.
Rør inn fløte/melk, salt og pepper.
 Server 1/2 oppdelt eple og 1 ss tyttebær (pr porsjon)
Deilig vintermat.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Karbonader med dill servert med rotmos, eple og tyttebær.