Min Waldorfsalat :
6-8 personer
1/2 lite kålhode
2-3 selleristenger
2 epler
250 g druer
100 g valnøtter
1/2 sitron
3 dl fløte
3 dl rømme
salt og pepper
Hakk opp selleri, og kål fint,
del druene i to og ta ut steinene.
Fjern kjernehuset på eplene og del de i biter.
Fjern kjernehuset på eplene og del de i biter.
Del opp valnøttene i mindre biter.
Bland alt i en bolle.
Ta vare på litt druer og valnøtter til pynt.
Pisk kremen halvstiv,
smak til med 1/4 ts pepper og 1 ts salt
Press i saften av en 1/2 sitron
og bland i rømmen.
Hell rømmekremen over salaten og bland forsiktig.
Pynt med duer og nøtter.
Happy New Year ♥
Moltissimi Auguri
per uno splendido 2011
Den så god ut!! Jeg liker veldig godt bloggen din!! Hilsen Annekari:-)
Åhh waldorfsalat er¨så nydelig, skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har det oftere til kylling!
Skal absoslutt prøve ut denne oppskriften! 🙂
mvh siv anita