Hva passer vel bedre enn å begynne
Med denne ferdigposen med
knekkebrødmiks fra Regal,
er det enkelt og lettvint.
Supert for de som ikke har mange
sorter frø og mel i kjøkkenskapet.
Bare følg bruksanvisningen på pakken eller…
2,75 dl vann
1 ts olje
1 pose knekkebrødmiks
helles i en bolle.
Elt med en kjøkkenmaskin i ca 8 min,
eller litt lengere for hånd.
Sett deigen til heving under plast og et klede i 10 min.
Ta litt mel på bakebordet og hell deigen ut.
Kjevel deigen ut så tynt som mulig.
Skjær deigen i biter med et pizzahjul eller bruk en kniv.
Store biter til knekkebrød (ca 20),
eller mindre til kjeks(ca 40).
Legg bitene på et bakepapirkledd stekebrett.
La de hvile på benken i ca 10 min.
Stekes i ca 15 min 220 g,
pass på så de ikke blir brent.
Tørkes på rist .
Oppbevar knekkebrødene i en boks,
gjerne med hull i så de holder seg sprø.
Server gjerne knekkebrødene/kjeksene med gul eller hvit ost.
Mmm det smaker godt.
Jeg har sett disse nye posene i butikken, men har ikke fått ut fingrene til å prøve de ut enda, men dette såg så godt ut at jeg skal prøve det ut:)
klem fra siv anita