Enkel lun fruktkompott


 Har du lyst på dessert i en fart,
er dette lett.
 Lun fruktkompott:
1 boks fruktcoctail
1/2 l vann
saft av 1/2 sitron
1,5 ss potetmel +1 dl kaldt vann
2-3 ss sukker
(3 dl fløte)
 Hell fruktcoctailen i ei gryte,
sammen med 1/2 l vann og sukkeret.
 Tilsett saften av 1/2 sitron og la det koke opp.
Stapp frukten litt med en stapper, eller en stavmikser.
Bland potetmel med 1 dl kaldt vann i en kopp.
Hell potetmelblandingen i gryta mens du rører.
 Kok opp under omrøring.
Ta gryta av plata, og la kompotten avkjøles litt.
 Serveres lun (halv varm).
Deilig lun fruktkompott med krem,
passer ekstra godt å servere,
i kalde januar.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Enkel lun fruktkompott