Grove scones:
1 beger kesam
2 dl havregryn
2 dl hvetekim
2 dl hvetemel
2 ss olje
1 ts salt
1 ss sukker
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
litt havergryn til å ha på toppen
Bland havregryn, hvetekimm, salt, sukker,
hvetemel som er blandet med bakepulver og natron,
olje
og kesam sammen til en deig.
plasser deigen på ei bakepapirkledd ovnsplate.
Klapp den ut, og hell litt havregryn på toppen,
som du klapper litt ned i deigen.
Del deigen i 8 med et pizzahjul.
Stekes på 175 g i ca 20 min.
Avkjøles og serveres nylaget.
Gjerne med ost og syltetøy.
namnam de så kjempe gode ut. Du er en virkelig dyktig bakemester!
Åh, dette hørtes godt ut:)
Da vet jeg hva det blir til søndagsfrokosten – grove scones!
Liker godt å lese bloggen din, masse fint bakverk og gode tips – likte den om selvlagd kakepynt!
Har lagt deg til blogglisten min !:)
Nam, nam! Jeg får fullt opp dersom jeg skal prøve alt som frister her inne i bloggverden 🙂
Tenk deg noen nystekte av disse med brunost og en stor kopp te! Mmmm….