Adventsmffins er perfekt til kaffen i adventstiden,
men selvsagt kan man bake og spise de hele året!
men selvsagt kan man bake og spise de hele året!
Adventsmuffins med tyttebær:
24 stk
4 egg
3 dl sukker
100 g smeltet smør
3 dl melk
6 dl hvetemel
2 ts bakepulver
4 ts kardemomme
4 ts kanel
2 ts nellikør
2 dl frossen tyttebær
Pisk eggedosis av egg og sukker.
smelt smør og avkjøl
bland alt det tørre og bland det vekselsvis i med
smør og melk.
Rør til sist inn tyttebærene for hånd.
fyll muffinsformene 3/4 fulle med røre.
stekes i 200 g ca 15 min.
Avkjøl kakene på rist.
Ostekremtopping med tyttebær
125 g ferskost kald
75 g margarin myk (soft)
4 dl melis
1 dl frossen tyttebær til pynt
Ha melis mykt margarin og kald ferskost i en mikser.
Pisk til det blir en myk ostekrem.
Ha kremen i en sprøytepose.
Sprøyt på.
(Har du ikke sprøytepose kan du smøre på
kremen isede.)
Dryss eller sett tyttebær på kremen.
Det ser fint ut….
Og smaker veldig godt!
**
Skal du fryse kakene?
Skal du fryse kakene?
Singelfrys de først,
putt de deretter i poser.
Du har fantastiske bakevarer Gry 😀 Fristende!
Hei Gry
Ser kjempeflott ut:) Gratulerer også med reportasjen i boligdrøm. Det var flott å se deg der. Du er flink. Lykke til videre! Juleklemmer:)
Mettono allegria questi tuoi dolcetti, ciao
Disse så skikkelig gode ut, perfekt førjulsbakst. 🙂
Mmmm…, dette ser utrolig godt ut? Gjett om jeg ikke skal prøve dette…
Tyttebær gir sikkert en frisk og god smak og kan sikkert byttes ut med andre bær også?
Om jeg bare hadde vært halparten så flink som deg skulle jeg vært glad! Alt du lager blir jo såå lekkert!