Cake pops


Cake pops er koselige å lage sammen med
tantebarn eller andre barn.. : )
*
 Lag først ei enkel formkake:
Her er det du trener til formkaka.
Avkjøl kaka helt.
Cake pops:
1 formkake
smørkrem
kakepinner/blomsterpinner/ispinner
Hvit sjokolade
konditorfarge
kakestrø
*
Smørkrem:
150 g smør
300 g melis
litt 1 ts.. vann
og litt rød konditorfarge

Bland mykt smør, melis,konditorfarge og litt vann
til en myk krem.
Smulder i den avkjølte formkaken og rør til det blir en deig.
 Trill kuler av deigen, sett de på et bakepapirkledd brett.
Sett den i fryseren i ca 30 min.
 Smelt den hvite sjokoladen i mikroovnen i ca 1 min.
ta i litt konditofarge og rør om.
Ta ut popsen fra fryseren, dypp pina i sjokolade,
og stikk den i popsen,
 da sitter de bedre fast i pinna.
Dypp popsen i sjokoladen,
dekk hele.. vist du vil…
Dypp den deretter i kakestrø…. 
 
Sett popsene i ei skål som er fylt med sukker,
Så står de stødige til de er stivnet. 
Mmmmmm så søt!
Oppbevar de ferdige Cake popsene i en boks i kjøleskapet,
fryseren eller pakk de inn med litt plastfilm og en sløyfe.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 tanker om “Cake pops