Eplemos med kanel
8-10 epler
2-3 kanelsetnger
2 dl vann
sukker eller søtstoff om nødvendig
Del opp eplene og ta ut kjernehuset
Skrell og del båtene i 2
Ha eplene i en kjele sammen med
kanelstenger og vann.
Kok eplene på svak varme til de er møre.
ca 20 min.
Pass på og rør av og til, tilsett
mer vann om nødvendig.
mer vann om nødvendig.
Smak om eplemosen er søt nok….
denne var det, men tilsett ønsket mende søtstoff(sakrin)
eller sukker 1-2 dl.
Rør det godt ut og hell eplemosen på nyvaskede glass
eller vist de ikke skal brukes nå…
Putt eplemosen i plastposer og frys..
Her er en lapp til eplemosen,
bare bruk dn vist du vil.
Knyt eller lim den på glasset,
så blir det en koselig gave.
Hei Gry!
Jeg tenkte i går på om jeg skulle lage eplemos, også finner jeg denne fantastiske oppskriften her!:-) Så smart den epledeleren din var!
Jeg har prøvd blåbærmuffinsene dine og blogget om det, det kan du se her: http://jeanetteskreativeutbrudd.blogspot.com/2010/10/venninnegave.html
Ha en fin helg, Gry!
Klem Jeanette:-)
Dette fikk jeg virkelig lyst til å prøve!
Tusen takk for god inspirasjon, jeg har nylig oppdaget bloggen din, og I♥IT! Dette er jo en oase av fantastiske oppskrifter…
Ha ei riktig god helg 🙂