Eplemos med kanel


 Eplemos og høst hører sammen.
 Eplemos med kanel
8-10 epler
2-3 kanelsetnger
2 dl vann
sukker eller søtstoff om nødvendig
 Del opp eplene og ta ut kjernehuset
 Skrell og del båtene i 2
 Ha eplene i en kjele sammen med
 kanelstenger og vann.
Kok eplene på svak varme til de er møre.
ca 20 min.
Pass på og rør av og til, tilsett
mer vann om nødvendig.
Smak om eplemosen er søt nok….
denne var det, men tilsett ønsket mende søtstoff(sakrin)
eller sukker 1-2 dl.
Rør det godt ut og hell eplemosen på nyvaskede glass
eller vist de ikke skal brukes nå…
Putt eplemosen i plastposer og frys..
Her er en lapp til eplemosen,
bare bruk dn vist du vil.
Knyt eller lim den på glasset,
så blir det en koselig gave.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Eplemos med kanel