I disse bananmuffinsene er det 3 dobbelt banan…
banan i selve muffinsen, bananaroma i toppingen
Bananmuffins(ca 20 stk):
1 dl olje(rasp)
1 boks kesam
4,5 dl mel
1 dl sukker
2 ts bakepulver
2 bananer
***
Sett ovnen på 200g.
Mos bananene og bland alt i en kumme,
rør lett så alt er blandet.
Fyll røra i 20 vanilge muffinsformer 3/4 full.
skal du ha store muffins rekker røra il ca 12 stk.
Stekes i ca 20 min.
Avkjøl kakene på rist.
Banantopping:
100 g kremost naturell
50 g mykt smør
4 dl melis
6 dråper vaniljeesens
10 dråper bananaroma (kjøpt på Panduro)
litt gul matfarge
+ en pose banansjokolader
***
Bland alt i en kumme
og pisk noen minutter, så det blir en luftig krem.
Ha kremen i en sprøytepose(eller plastpose)
Fyll i kremen.
(plasser posen i en mugge, så er den lettere å fylle )
Sprøyt kremen på de helt avkjølte muffinsene.
Del banansjokoladene litt skrått.
Sett to biter på hver muffins.
Er du glad i banan, kake og sjokolade?
Da er dette noe for deg!
De kan godt fryses ferdigpyntet,
men jeg ville ha ventet med å sette på sjokoladen,
til de er tint.
Åh, disse så kjempegode ut! Tror jeg må prøve å lage slike en gang.
oi oi oi oiii! disse ser jo fantastiske ut! kan jeg bestille noen!!?? 🙂
Hej Gry
Så mycket gott, och du tar så fina kort, att allt blir så fint!
Jag ska baka lite av dina recept, när jag får tid. För allt ser så gott ut.
Önskar dej sköna dagar
Kramar
/Maggan
heisann unge dame..og tusen takk for koselig kommentar hos meg….jeg har ikke hatt tid til å blogge eller lese andres blogger pga flytting og oppussing i tillegg til jobb..men når skuldran får senka sæ så e æ tebake..disse du har laget her,skal jeg prøve meg på….skikkelig go så dem ut til å være…klem
Du er virkelig kreativ med muffins, her er det mye inspirasjon å hente 🙂
Du er jo helt utrolig til å lage kaker! Jeg blir så inspirert av deg.