Hjemmelaget jordbærsyltetøy med en pikant smak av kanel


Hjemmelaget jordbærsyltetøy smaker godt,
 og er raskt å lage.
Tilsetter du litt kanel får det en pikant smak.
Jordbærsyltetøy med kanel:
1 kg rensede og oppkuttete jordbær
frossne eller nyplukkete
400 g sukker
1-2 ts kanel
Kok opp jordbær og sukker,
og la de koke i ca 15 min.
Rør av og til…
Fjern skum av hvist det trenges.
Rør inn kanelen og gi det et nytt oppkok.
Hell syltetøyet på nyvaskede varme glass,
helt fullt.
 Tørk av på kanten og ta på tett lokk.

Oppbevares tørt og mørkt.
Sever gjerne syltetøyet til vafler og pisket krem.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Hjemmelaget jordbærsyltetøy med en pikant smak av kanel