Av og til når jeg har dårlig tid, men lyst på Pizza,
til 4 små «Pizzaer» (til 2) trenger du:
2 pitabrød
1 rød løk
4 buketter brokkoli
4 Babybel mini ost eller 100 g hvitost
et lite stykke Parmesan
en neve med Pinjekjerner
salt pepper
olivenolje
Del pitabrødene i to, og legg de på
ei bakepapirkledd bakeplate.
Dryss litt olivenolje over.
Skrell Babybellene og del de i fire,
del opp brokkoli og rød løk i skiver.
fordel først brokkoli og rød løk på brødene,
så Pinjekjerner, Babybel, revet Parmesan, salt og pepper.
Stekes i forvarmet ovn 200 g, i ca 8-10 min.
Spises som de er, eller server litt salat til.
Disse så gode ut. Spennene kombinasjon på fyllet
Mmmm…, dette ser godt ut?
Smart rask mat for både liten og stor dette her?
Klem Beth…
Så godt det ser ut. Pitapizza er virkelig genialt når man enten trenger lynrask middag eller bare har lyst på noe godt. Vi har nesten alltid pitabrød i fryseren, og siden jeg alltid lager stor porsjon tomatsaus og fryser ned når jeg er i gang er det dermed superraskt å lage pitapizza når man har lyst.