Naan-brød smaker best nybakt.
Naan-brød
500 g hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ts sukker
2 ts tørrgjær
4 dl veske,( melk+ yoghurt)
1 egg
4 ss ghi eller olje
+ mel til utbaking
Bland alt det tørre i en bolle.
Varm melken til den er mer enn finervarm, bland den i yoghurten.
Hell olje, egg og melken over melblandingen.
Elt alt til en deig.
Set den til heving i ca 1/2 time.
Ta ut deigen og del den i 14/16 deler.
Kjevel ut små leiver med litt mel, ca. 1/4 cm tykk.
Stek de i tørrvarm panne, snu når det er kommet brune flekker på leiven.
Stek på andre siden, og pakk de ferdige naan-brødene inn i alimniumsfolie.
Servers lune, gjerne sammen med Indisk Lammegryte og Biryani.
Har smakt en del naan brød å dem er bare kjempegode !!kjempegodt å spise sammen med kylling tandori.skal prøve oppskriften din!!
Mmm, looking yummy – both the bread and the Indian lamb stew.
My husband says he doesn't like lamb, or, Indian food. Sounds like something risky to try. Maybe I'll just wait for a night when he'll be home late and the kids and I can try it. Or, do you think maybe pork would work?