Enkel og god middagsmat til minst 2.
***
Oppskrift:
400 g karbonadedeig
1 eple
1 rødløk
ca 1/4 ts hvitløkspepper
litt chili(så mye du tåler)
ca 1/2 ts salt(etter smak)
1 ss olje
1/2 dl vann
Hakk opp løk og eple,
ha oljen i panna og surr eplet og løken til det er litt gyldent
ha i karbonadedeigen og rør til det er stekt.
Ha i krydderet og vannet
og rør godt om.
Salat
1 gulrot
1/2 agurk
1/2 eple
litt olje salt og pepper
**
Skjær gulrot og agurk på langs
med en osehøvel eller en potetskreller.
legg alt i iskaldt vann og plasser det
øverst i kjøleskapet(gjerne 1 t)så de blir sprø.
Del elpet i båter.
Legg agurk og gulrot på tallerkenen
putt litt eplebåre innimellom ta litt olje/salt/pepper over.
Server karbonadedeigen med salaten, og gjerne med potetmos og tyttebær.
Så spennendes kombinasjon.:) Dette må jeg prøve til uka:)