Vårruller stekt i langpane


Disse vårrullene er kjempegode.

Oppskrift:
40  ark med  tyj spring roll pastry
2 store gulrøtter
1 løk
2 fedd hvitløk
800g. kjøttdeig
1 liten pakke glassnudler
1 pakke vårrullkrydder eller
1 ss. grønnsakbuljongpulver/glutamat/tapiokapulver
salt & pepper
litt soyaolje ca 3 ss.
Arkene med filodeigen tines ca.1 time.
Gulrøtter og løk raspes grovt.
(Tåler du ikke løk kan den sløyfes)
 Bland sammen med ustekt kjøttedeig,
 krydder og salt/pepper.
 Hell varmt vann over glassnudlene
. Etter ca 1 min. helles vannet av
 og nudlene klippes opp i småbiter,
 blandes i fyllet.
 Salt og pepper etter smak.
 1 ss fyll legges i det ene hjørnet av arket.
Pakkes sammen som en pakke (ganske tett).
 Lim sammen slutten med litt vann.
Kle en ovnspanne med bakepapir,
legg vårrullene tett i tett,
dryss eller pensel de med de 3 ss olje.
Stekes i va 30 min i 200 grader,
til de er gyldne.
Serveres med søt chillisaus og ris.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

10 tanker om “Vårruller stekt i langpane