Her er oppskrifren:
og minst 4 fedd opphakket hvitløk
stekes i 4 ss olje til det er gyldent.
Hell det i en ildfast form.
del opp 800 g seifile (gjerne fra fryseren)
i passe skiver og
plasser de over løken
Salt og pepper etter smak,
Minst 20 oliven has over
og en boks hakkede tomater.
og en boks hakkede tomater.
Stekes i stekeovnen 200g i ca 30 min.
Sjekk at fisken er kokt.
(var den frossen tar det litt lengere tid)
Skjær to vårløk i skiver
del 10-20 små tomater i to
og to ss kapers
Ha det over den fedige gryta
serveres sammen med
kokte poteter og eller godt brød
Its like you learn my mind! You seem to grasp so much approximately this, like you wrote
the ebook in it or something. I feel that you simply could do with some p.
c. to pressure the message house a bit, but other than that, this is excellent blog.
An excellent read. I will certainly be back.
my web page – custom stickers,custom labels,printing,
Hei!
For en flott blogg du har, koselig og inspirerende skrevet. Vil gjerne følge deg videre og legger deg til hos meg hvis det er greit.
Fortsatt god sommer,
mvh solfrid¤
Her var mange herlige fristelser!
Legger meg til som følger her så jeg kan få litt kulinarisk inspirasjon;)
Klem fra Maja