Tantemat


Sprø terteskjell fylt med god hvit saus, reker, fiskepudding, laks og dill.
Kosemat eller forrett, litt 70 talls og ikke minst enkelt og godt.

    Tantemat:
    forrett til 4 kosemat til 2
    4 terteskjell
    200 g fiskepudding
    100 g laks (kan sløyfes)
    100 g reker
    3-4 dl hvit saus (oppskrift her lag halve oppskriften, men sløyf egget)
    litt dill
    1/2 lime eller sitron
Kok hvitsaus, del opp fiskepudding, laks og dill.
Varm skjellene i forvarmet ovn 200 grader  i ca 7 min.
Bland laks, fiskepudding, dill og noen av rekene i sausen.
Bland lett og varm opp forsiktig.
Legg de varme skjellene på fat, 
og fyll de med stuingen.
Fordel resten av rekene over, legg sitron/limebåt på fatet og server.

2 tanker om “Tantemat

Det er stengt for kommentarer.