![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/C0780508-61CA-40D9-8F29-F0F460B8FA8D-888x1024.jpeg)
og det blir jeg aldri lei av.
Det er like godt hver gang.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/16EDAF15-44C2-46FC-AE15-44FE395C6BD1-915x1024.jpeg)
2 porsjoner
ca 400 g torsketunger
1 dl hvetemel
(for glutenfrie kan rismel eller maisenna brukes)
1 ss salt
1 ts grovmalt pepper
Smør og olje
*
Tilbehør:
kokte poteter
kokte grønnsaker: gulrot, kålrot og brokoli
tyttebærsyltetøy
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/8F75A425-564C-42AA-B469-B1F6B3817665-931x1024.jpeg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/F878C12E-E4D0-4172-B144-3F8948D2F2C5-scaled.jpeg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/CD44A9EB-91AD-4596-B572-93DB5EC90372-912x1024.jpeg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/39749EF3-6FDB-4B4A-AC60-87BDEAFFCD61-966x1024.jpeg)
Smelt smør og litt nøytral olje i en stekepanne på god varme. (7)
Bland sammen mel, salt og pepper.
Vend torsketungene i melblandingen.
Stek de godt på hver side, så de er gyldne.
Snu de gjerne mange ganger.
Husk å bruk nok smør, og pass på at de ikke blir brente.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2021/04/9DAA764C-C623-4468-BC29-3A98B41A4F92-scaled.jpeg)
Tyttebærsyltetøy smaker godt til.