Enkel bløtkake med krem og bær


Vist du synes det er vanskelig å lage bløtkakebunn, skal du heller prøve å lage bunn av rullekake.
Til 2 lange kake tenger  du en rullekakebunn
(ca 14 stk)
Oppskrift:
1 rullekakebunn
rullekake med hvetemel her
glutenfri her
6 dl kremfløte
sukker etter smak
6 dl bær
event 2 dl appelsin juice som dynk
Pynt: spiselige blomster og urter
ringblomst, kornblomst, dillblomst, blomkarse, sitronmelisse.
Pisk fløten til krem.
Ha halvparten av kremen i en bolle.
Del opp halvparten av bærene og ha de i bollen, smak til med litt sukker.
Del rullekakebunnen i 4 like deler,
på den bredeste siden.
Legg to av delene på serveringsfat,
og dynk dem vist du vi ha bløt kake.
Fyll  delene med krem og bær,
og legg den andre delen på.
Dynk med mere juice vist du vil.
Ha resten av kremen i en krempose med tipp,
og strøyt kremen over de to delene.
Tips: du kan og bare legge på kremen med en skje.
Legg på resten av bærene,
og pynt med spiselige blomster og urter.