Frokostsalat


f1

Hva med å begynne 1. dag i ferien, med en imponerende frokostsalat?

f24 porsjoner
4 egg
150 g bacon
1 avokado
100 g brie
2 vårløk
1 stor tomat
1 rød paprika
1/2 agurk
en håndfull ruccola salat
en håndfull friske urter, det du har eller basilikum, gressløk og persille
2-3 ss olivenolje
2-3 ss sitronsaft
1 ts fingersalt
1 ts grovmalt pepper

f3Del opp baconet i biter og stek det sprøtt på middels varm panne.
Legg det på et kjøkkenpapir, så det holder seg sprøtt.
Stek eggene i baconfettet på middels varme til det er stekt.
Del opp grønnsaker, løk, salat og ost i grove biter.
f4Bland sammen på et stort fat, gjem litt av urtene (gjerne gressløk),
som skal strøes oppå til sist.
f5Strø på olje og sitronsaft, salt og pepper.
f6Legg bacon utover og legg på eggene.
f7Strø til sist over urtene som er spart, og gjerne litt mer grovmalt pepper.

f8Server frokostsalaten nylaget, og server gjerne godt brød til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.