Sei og safran


     
Ovnsbakt sei med safran smaker kjempegodt!

 Sei og safran:
4 porsjoner
600 g seifilet
1 stk sitrongress
1 g safran
2 ss hakket ramsløk, gressløk eller seiersløk
1 ringblomst (kan sløyfes)
3 dl fløte
salt og pepper
 Fjern alle beinene fra seifileten og del den opp i porsjonsstykker.
Legg fisken i en ildfast form.
Bank sitrongresset med en stor kniv og del det i to.
Legg det i formen.
Krydder med ca  1 ts salt og 1/2 ts grovmalt pepper.
 Legg safran, hakket løk og ringblomstblaser over fisken.
Hell over fløten.
Stek seifileten midt i forvarmet ovn 200 g i ca 15 minutter
 Kjenn etter med en gaffel om fisken er ferdig.
Server fisken med kokte nypoteter,
 eller som her en reddiksalat.(oppskrift her)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.