Reddiksalat


 Vakker salat med reddik, potet og blomster fra hagen.

Reddiksalat:
4 porsjoner
8 reddik
8 små koke kalde poteter
8 ruccolasalat blader
2 ss gressløk, ramsløk eller seiersløk
spiselige blomster fra hagen
(ringblomst/kornblomst/gressløkblomst/karve)
2 ss sitronsaft
3 ss olivenolje
salt og pepper
Vask og del opp reddik i tynne skiver.
Legg de i en skål med iskaldt vann til de skal brukes,
 så holder de seg sprø.
Del opp salat, løk og potetene i biter.
Bland sammen poteter, løk, salat og reddiken (uten vannet)
Rør sammen olje og sitronsaft og bland det i.
Smak til med salt og grovmalt pepper.
Pynt med de spiselige blomstene.
Server salaten som tilbehør til grillmat,
 eller som her til sei og safran (oppskrift her)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.