Påskekoteletter med egg og ost


Påskekoteletter gratiner med egg og ost,
  servert sammen med blomkålsalat.

Påskekoteletter med egg og ost:
beregn 1-2 koteletter pr person
1/2 egg pr kotelett
2 skiver chorizopølse
ca 30 gram raspet ost
4-5 stk champinjong
salt og pepper
*
salt, pepper, laubærblad
 og annet krydder etter smak til kokevannet.
 Kok opp en gryte med vann tilsatt litt salt, pepper og annet krydder.
Ha i kotelettene og la de trekke i 30 minutter, til de er møre.
Ta de ut av kokevannet og legg de i en ildfast form.
Krydder med salt og pepper.
Legg over 2 skiver chorizopølse på hver kotelett.
 Kok egg, rens de og del de i to.
 Legg 1/2 egg på hver kotelett, rasp ost og strø over.
Legg champinjongen mellom kotelettene.
Stek formen i forvarmet ovn 200 grader, 
til osten er gylden. 
Server gjerne blomkålsalat til 

Legg inn en kommentar