Limoncellokake


   

 Limoncellokake med blåbær og marengs.

 Limoncellokake:
2 egg
1 dl rapsolje
2,5 dl hvetemel
1,5 dl sukker
1,5 ts bakepulver
0,5 dl limoncello (se her)
+
2 former  20 cm
 Pisk sammen olje og egg, tilsett sukker, hvetemel og bakepulver.
Rør til sist i limoncelloen.
 Fordel røra i de to formene.
Stek de i forvarmet ovn 200 grader i ca 15 min,
prøv med en bakepinne eller tannpirker om de er ferdige.
Fyll og pynt: 
3-4 dl kremfløte
150 g blåbær
10 marengshjerter eller andre marengs
1/2 dl limoncello 
 Dynk den ene kakebunnen med halvparten av limoncelloen
pisk krem og ha 1/3 av den på kakebunnen.
ta på halvparten av blåbærene og knus 2-3 marengs og ha de oppå.
 Legg den andre kakebunnen på og dynk med resten av limoncelloen.
Legg resten av kremen på med en skje, plasser blåbærene i midten,
og pynt med marengshjertene. 
 ***
Kaken oppbevares kaldt til den skal serveres.
NB! Vist barn skal spise kaken,
 dynker jeg den med melk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Limoncellokake