Limoncellokake


   

 Limoncellokake med blåbær og marengs.

 Limoncellokake:
2 egg
1 dl rapsolje
2,5 dl hvetemel
1,5 dl sukker
1,5 ts bakepulver
0,5 dl limoncello (se her)
+
2 former  20 cm
 Pisk sammen olje og egg, tilsett sukker, hvetemel og bakepulver.
Rør til sist i limoncelloen.
 Fordel røra i de to formene.
Stek de i forvarmet ovn 200 grader i ca 15 min,
prøv med en bakepinne eller tannpirker om de er ferdige.
Fyll og pynt: 
3-4 dl kremfløte
150 g blåbær
10 marengshjerter eller andre marengs
1/2 dl limoncello 
 Dynk den ene kakebunnen med halvparten av limoncelloen
pisk krem og ha 1/3 av den på kakebunnen.
ta på halvparten av blåbærene og knus 2-3 marengs og ha de oppå.
 Legg den andre kakebunnen på og dynk med resten av limoncelloen.
Legg resten av kremen på med en skje, plasser blåbærene i midten,
og pynt med marengshjertene. 
 ***
Kaken oppbevares kaldt til den skal serveres.
NB! Vist barn skal spise kaken,
 dynker jeg den med melk.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 tanker om “Limoncellokake