Topping med kanel og eple


Eplemuffins toppet med kaneltopping og eple.

 Topping med kanel og eple:
til ca 24 cupcakes
125 g kald kremost
100 g mykt  margarin(soft)
4 dl melis
(noen dråper cinnamonoil/kanelolje)
2 ts med kanel (1 ts i kremen + 1 ts til eplene)
1 eple
*
Pisk sammen kald ost, mykt margarin og melis i en kjøkkenmaskin.
Smak til med kanel og evnt.  kanelolje.
Del opp eplet i skiver,
strø kamel på og del skivene i 4 biter.
Ha kremen i en kakepose med tipp,
og sprøyt litt krem på hver kake.
Sett en elpebit  på toppen.
Denne toppingen passer godt på eplemuffinsene (oppskrift her.)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Topping med kanel og eple