Syltede Kantareller



Oppskrift:

ca 1,5 l små kantareller
4 dl sylteeddik 7%
(1 del 35% eddik+ 3 deler vann)
2,5 dl sukker
1 ts salt
25 rosepepperkorn
1 stykker ingefær
1 liten rødløk i skiver
1 lime
Rens kantarellene og la dem koke i vann i ca 2 minutter.
La dem så renne av.
Bland eddik, sukker,rosepepperkorn, lime i biter,
oppdelt ingerfær og skivet løk til laken og kok den opp.
Legg i soppen og la den koke på svak varme i ca. 45 min.
Hell deretter kantarellene og laken på glass.
Oppbevar dem kaldt, helst i kjøleskap.
Smaker godt til stekte kjøttretter og stekt laks.
Nydelig til Carpaccio.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Syltede Kantareller